Monday, April 7, 2014

http://www.b9robotbuildersclub.com/menu.asp burberry tie othb

Lærer, forkynnelse Undervisningen FAQ. Kongen ferdig vinden tenkning, stabilt sinn, starte skrible....... 1983, også i et slikt oktober Deng Xiaoping kom til Beijing Jingshan School, skrev : Utdanning må være orientert mot modernisering, verden og fremtiden av innskriften. Er basert på den totale linje av Kinas sosialistiske modernisering stasjonen i den nye perioden, den samlede oppdrag av Kunnskapsfronten, den foreslåtte strategiske retningslinjer og pedagogisk utvikling. I dag, gjør denne setningen noen kurs opplysende, spesielt for fremtiden, nike store dette er enda mer dyptgripende erfaring.

I dag er skolen det sosiale i morgen. Derfor er utdanning en nødvendig forutsetning for fremtiden ikke bare av historisk utvikling, men også naturen og karakteristikker av sine egne beslutninger. nike shoes Landet opplever økonomisk system og økonomisk vekst av de to grunnleggende endringer. Fremtidsrettet utdanning må være basert på denne situasjonen, i samsvar med endringene i utviklingen av den objektive verden, laget surrealistisk orientering for å oppnå avanserte utdanning reform ideer. Først skolens utdanning er ikke bare å lære noen av de eksisterende kunnskap, men for å lære elevene å lære burberry tie å lage nike air max fremtiden kan få den kunnskapen de forlater skolen.

Tredje,nike air max, må skolen utdanning og offentlige utdanningsinstitusjoner i samfunnet sammen, for å bygge samfunnet utdanningssystemet. Chucierwai, med tanke på fremtiden for informasjonssamfunnet, globalisering trender og hard konkurranse om talentene, og den fremtidige utviklingen av utdanning må etablere en stamme av pedagogisk tenkning, fokus på opplæring kreative talent og internasjonale talenter. Svarte på siste spørsmålet i siste setning, kongen tok et dypt pust av vinden, egentlig litt satt en kniv stående, hvorav rundt, som selvtilfreds følelse, noen ganger selvtilfredshet.

No comments:

Post a Comment